Echte activiteiten
Door echte activiteiten is leren betekenisvol.

Groep 1-2B

Linda te Rietmole en Nancy Simons

Sint op bezoek in groep 1-2B

Wat was het weer gezellig op 5 december. De kinderen hebben weer vol spanning afgewacht of Sinterklaas wel in groep 1-2B langs zou komen.
Natuurlijk, hij slaat deze leuke groep toch niet over!

Kerstboom

Ook de kinderen uit groep 1-2B zijn helemaal los gegaan met de kerstboom. Met zelfgemaakte slingers en tekeningen is het een prachtige boom geworden.

Verjaardag juf Linda

Voor de kerstvakantie heeft juf Linda haar verjaardag gevierd met haar kinderen. Wat was het gezellig en wat is zij verwend!

Kerst workshop

Natuurlijk hebben de leerlingen ook weer veel leuke dingen gemaakt voor de kerst. De klas zag er super gezellig uit met al die leuke kerstknustels.

Dokterstas

Alara heeft een prachtige dokterstas gemaakt.

Afsluiting thema

Als afsluiting van het thema hadden we 2 blaadjes opgehangen, groen en rood. De kinderen kregen een stelling. Als ze dachten dat het goed was rennen naar groen en fout naar rood!