Spel
Door spel ben ik betrokken en nieuwsgierig.

Natascha Kleindijk en Monique Booij

Bezoek aan een restaurant

In groep 4 werken de leerlingen over het thema "Restaurant". Wat gebeurt er allemaal in een restaurant? Hoe ziet de keuken eruit? Wie werken er in het restaurant? Er is dus heel veel te leren over dit thema. Het was dan ook super leuk dat groep 4 werd uitgenodigd in het restaurant waar de vader van Franklin werkt. De kinderen mochten er zelfs een echte maaltijd klaarmaken en natuurlijk ook opeten. Als echte koks hebben zij gebakken krieltjes, zalm met groenten klaargemaakt en als nagerecht ijs met vruchten en aardbeiensaus.
Op dit moment is het restaurant van groep 4 geopend en maken zij de lekkerste dingen klaar.

Alle foto's kunt u bekijken in het fotoalbum

Het restaurant van groep 4

Vrijdag 8 december is het Wereld Restaurant van groep 4 geopend! Het was al gelijk gezellig druk en het personeel is zeer behulpzaam en erg vriendelijk.
Op het menu stond oa. een heerlijke tomatensoep, pizza's en een verse vruchtensalade, allemaal vers en zelf gemaakt. U kunt tot de kerstvakantie eten in dit restaurant, maar u moet wel reserveren. Dit kan bij de juffen en/of kinderen van groep 4.

Meer foto's in het fotoalbum!

Ridders en kastelen

In groep 4 zijn ze met het thema Ridders en Kastelen gestart. Er lopen al heel wat ridders rond!