Echte activiteiten
Door echte activiteiten is leren betekenisvol.

Miranda vd Kolk en Anneloes Faber

Bezoek aan het Nationaal Archief

Groep 8 heeft een bezoek gebracht aan het Nationaal Archief. Hier hebben zij documenten uit WO2 bekeken.

Thema seksualiteit en relaties

Groep 8 is de afgelopen weken bezig geweest met het thema seksualiteit en relaties. Als afsluiting van het thema wilde de klas graag de hele school verrassen op Valentijnsdag. Dit hebben ze gedaan door voor de hele school hartjeswafels te bakken afgelopen woensdag. Groep 8 heeft de hele woensdag gebakken, maar het is helaas niet gelukt om alle klassen wafels te geven.
De andere Valentijnsactie die groep 8 had bedacht was dat leerlingen post konden sturen naar andere leerlingen. De leerlingen van groep 8 maakte vervolgens van die berichten hartjes, kaarten en bloemen om de boodschap door te geven en zij bezorgden de post in de juiste klassen. Kortom, een Valentijnsdag vol liefde en vriendschap op de Gelderlandschool, dankzij groep 8 en alle leerlingen die elkaar hartverwarmende berichten hebben gestuurd.